6 Time Management Tips to Create More Leisure Time
6 Time Management Tips to Create More Leisure Time

“%ã·øåكÑښl µw%ë=–“^i7+ÙÇä%¿g&á”0ÞAÉ6€l4¼¾L60#´Ã’ÍS
œ£œƒXøŽ&•V$z3„ü3෽ޗÞ%p)O5ž “²ç5}Þ:‰`eÛ…µVÉDFK‘È)_:õK%ß)„lÖà¼!ŒïU¨’‡v¸7Š&jÙXÄô*,Ùà+W^.,í¡è¦ÙãÓW•–Ðâk¶½DÊܚ¢X¡Ý·ÿƒ>ÜÂN!òüFZê£&0màùly»ä)¬qô9•ãd}¨ë§@åô?Ĥ¡íÏÁüR¢ô/±ùs×ö›*&:tÀ›gÿ䚣’Ë‰˜8YïOý[ê£&V0}¿Xú?È»Œ´ý“>þ#Œï;«Fïio.ÙáÿÿPK!‘·óN_rels/.rels ¢( Œ’ÛJA†ïßaÈ}7Û
“ÒÙÞH¡w”넙ìw̤ھ½£ ºPÛ^æôçËO֛ƒ›Ô;§”f3°£…ȾTºI S‘ÌõŒ«º¾ÇôWš™¦ÚY
igï@µÇX6_Ö]7~
fïØˉÈaoÙ.b*lIÆrj)õ,l0Ï%‘b¬
6ài¢ÕõDÿ_‹Ž…, ¡ ‰Ïó|uœZ^tÙ¢yǯ;!Y,}{ûCƒ³/h>ÿÿPK!³¾‹ ¶word/_rels/document.xml.rels ¢( ¬“ÏJÄ0Æï‚ïænÓ®ºˆlºöªõÒvú›¤$³jßÞ¡°Û..õÒK`¾ïûÍ0ÙíL’¾Ð‡ÖYIƒ@[¸²µµ‚ìõî D mKÝ9‹
°OoovoØiâG¡iû ØÅ
Qÿ,e(4:D®GË7•óF—¾–½.>urÇ[éç^xŠC©ÀÊ{ÙÐsòÿÞ®ªÚ_q4héJ„HĝöÔ¾FRpR”æya³*
Ïpë¥ødÍx{49zžÁDp–– ¶kB¯Nc)Ç3Ybx“¡r–2w3Ž³´ñ°&Ä7æïVr&ž@äÅoKÿÿPK![ýè¼ %word/document.xmlì]Ýrâ8¾ßª}י$$5¡+MÈL×öÎtuz®·„-‚
Ûbm†¾Ú×Ø×Û’ÙïH2XŽ¡!);•›ØƶŽÎÏw¾s¤üüáÏ0`O”N¤Šn­Ófƒ‰ÈS¾Œo|»ÿ©×`IÊ#Ÿ*7¥HúÿÛϋk_yóPD)Ã-¢äú g’i:»>;K¼‰yrªf”ÂɱŠCžâÏøñ,äñt>ûÉSጧr$™.ÏÚÍæEÃÞFÝ4æqtmoñS(½X%jœÒW®Õx,=a?²oÄ»ti¤ü%}ÎØâºè½i4¡ÝÖÝ ‘ú‚‰n6;wççëÕÁ;1æó ¥3·½æ𶕝ù’»XßùK¬?Òe pË’Ü4~S3îAŠ3:›kâ{¥ ®á‰’åMã›EÂ~öU…#^On£¤üŒ—gæFJMÉrR§¸Xú½GÄCˆý÷ÏÃ}þôÛ?ZæŽeWk¹¸W·í +8òŵö*× fã›Å”ñ“hô/ØϐJÚ§Ÿz>ca¥0Ýp¦š£ì“n±òˆ?
íK¿Á±T±A,xŠ3*쳐ɟt­3|RW6áÃÈ_)‡Ñ9«7ëVE;+ˆ-gRî™Ê™ÔKŒ)“ÙŽ¸hµ//œŒ–½ d–sLg·ÏÌl4ö;ŖjÎ&!#F‘:³ÀEJ´é„q6†‹Nd8ƒƒ÷&LöÅǯ!Á­¨6m1€CˆŒ€´*K–0²ð@øøAEjN!cplç6šT4^”†áv·Ó»füW#±ÂÁvÏè0l‘-4kð=ï͋ÿ”=d¨0Š)œ²@«“Î4æQ2>Ï°ŒLl¿¦ÒS6XÅ.ø`ø·ànN،Ïè«P|ñ$””?ð¬%‹ø8[)A4ÿU-p6>a‰œÂâêušƒ…P1ê&š¹˜
1Óɵ>O9^ãQPz}êøìj¨pÞè[ÍÞ[±ún»ÕjÞSÆy«ÿØùØZUޜÕ˽mŒôÐæÝUÃȾ5.`ڌ4ð´lV(ÂJ™Út=Eh”þZEÙÌE€¿ZƒÚ Ò¦ ;žñ˜8wpX(²£¦™²©ô“ÿýç¿,Qž’bÇXI¾U¯ªÉkyDé(©+`B—1ˆG‚‹^!:ÌK½&JçóÈ I=™‚-ê[=”ëYèLÉ Õj‘Um(}îëˆ/SMP—èZÛ|Q›2Š(ÊBp48ùµ¬Ç°0û‡©Ì· @ПZ$ڕƒ •u‰Ç£ˆü=¯1¡§Œë#´›­@åéxÏ×MÍê‰Ò¬’ÈÔЈ¬p0‡ÒÜ3視ΎîGI‘¢3̟£>«Ë‘è*pïZUžíSäsߎ‚âx}ëѧeOrpDÞ[|óÌ)*Tušß»&÷9*ï’l!Ä4XÇPÙ×5i F’DkߍY.XGùW>)èïÀi¹åNK˺Þir09ƒ5úíÅdõ»Ð²yN«êDvmªƒnì(%/sê䙷Ëaº—¿ûÆWÊ÷L´ú&ÉÕ4u’«ñ6gÖéµn¯š•cCËÓÅq¾ï×mìÝ6Æ®Qéz,½M¦¢KZ–òdš .ÒBgœÏÊËèÿô©vìò*÷“®};!=‹y?鮍>’Î]üdº5Jӂ^·Ù;ï®Z8r¹v/ºnïó[jšÜŸ’{­ºíyÁςǺ3c„f(ÓPñ$
 £‚IQÿ Ю;=’‹B¯Xý*S‡öñ{äk÷¡Ëɚøû`ÖlŒE‰Vy­†mV³˜‹Éó¸Ét!í´.î‡5‰[A½Iæ[´–ôÀqðúӔøÑ.ÇÑáƒÂFŒ†MiÊõôòšc±†ªQÔ­€™‡^LD0ӟ|™x
=FF?òÙSÁ2JÌë-/ÜîIíÅo‘`ÙCb÷͋Î*ÂäѸ•t`ÞSb;3õa*Žnª{¢ñrK~{`}]ÏsáôšXQOézäé¾üâÐê1)T±g35›ý”|InÑ,xÔÈû”݉bÓH-“ƱJsø…çªõÈOˆAB4NÁ%¥ž²Ä”b¶©@Ö^7™£‘+I¨½Wéþ1^á*1F]›V0ÝI€W[L–¸9:Á
͝cì)¡Ã{®åS{üâ$d‘Êj÷Æ«Ôc^Æ2NRÝT盨†·­ xÝ´¿SÖcGœ ÁYá`>9n×8×µÌvÉzò|=Ù¡B°¶~é¼u¾Îxòñ¨s×n^fYÒ{zÖn˜!Þ*÷?ëQÍ¿tEg lä)µøÇ®š.•„J Xc½dU,&–R‹qrHKMŠ!’˜|äy#Ž}$á ˆŸÆ* à¾··”ȂImäÒ’P¶i`µEyXÁ¢N³¨ì«Y°è*iÀs3­&f®³‰K¯(ÿøÜ%Õ ÿ¸!¹mSüfô¸Û9ïï
Cá`Ž`œ·®Öûµh=~§ŠQ7;ž·m¥wt1Aù ¨å¤Ê)â5ˆØf8Þj©Á¸ûf+)P—
m€ 0 ¡`ŽÑ>RÙt’x­ÉOû·ä¼}¬‚S*S™”ÛÈ/T¬(˜ñ»é›ž5ÚîÏz|âŠÉ;ê-óm],¦œ2pÚV“ìU4‘LÝÐPj”®ÎØD pð *–¯iµZm­HÀv‰AÅþQN5Dön•Ç§Ãú¿ë½:Wûqo“™&¡m!¼3èÞßÞW¯þòŒŸ9:¦?Dï+zg©l(ˆ.´¬÷Œc“úζMÅå ÓîõvšŠÿÿÿìXÛnã6ý•ž‹¬¯É:X{ᵝ¢]ɾô‘–ÆkJHʪûÔßèïõK:CÊräMS’Hƒè‹,ñæ™#3‡„[‰OÌdrôííj¼E,‚ÕæJLu}>àÀaN 3üV¥éèÌÁú‚JÞ:“Žkê˜÷@km¥“;²ùô!lü–ÀA&¸fÚö§p°Üc·l4©F)¸£I©ÆQ·×øJ’Òýð#Ý{Q+6?þ§j„!FnRZéð¸ÒÎéìø¼ø¡7EA»qtÕó˯µ¦´šÇMÉYRTáïbÞÊЉO8½á)>ŠDÇ?é}¾Ìq)É£4fŸ hømúJ'{CSJzò7ÿÿPK!–µ­â–Pword/theme/theme1.xmlìYOoÛ6¿Øw toc’vuŠØ±›-MÄn‡i‰–ØP¢@ÒI}Úã€Ãºa‡Øm‡a[Ø¥û4Ù:lЯ°GR’ÅX^’6؊­>$ùãûÿ©«×îÇ!)OÚ^ýrÍC$ñy@“°íÝö/­yH*œ˜ñ„´½)‘Þµ÷ß»Š×UDb‚`}”×qۋ”Jח–¤ÃX^æ)I`nÌEŒ¼Šp)øèÆli¹V[]Š1Mýý»GðMGeøÆD¢›äíó3Vq%’#q¾ÃÓòŠÍ$”8ÁšKýžŠôÍ)f™w9:ĵàå£
x}rÏx‰‰¢œw¢ØîrÎ:TZaGó*™y8IÂjæbRÆíc|XÅ»‹Ç¿½I
u3KGñnD1÷NIBÒsü€
íîRêØu—ú‚K>Vè.EL+M2¤#’šf‹¶i~™Véþvl³{u8«Òz‹ºHÈ
Ì*„æ˜ñ:ž(W‘☕
~«¨JÈÁTøeO*ðtHG½€HYµæ–}KNßÁP±*ݾ˦±‹ŠTѼ9/#·øA7ÂqZ…Ð$*c?¢íqUßån†èwðNºû%Ž»O¯·ièˆ4=3ڗPª
ÓäïÊ1£Pm\9†øâëǑõ¶âMؓª2aûDù]„;Yt»ôí¯¹[x’ìóùç]É}Wr½ÿ|É]”Ïg-´³Ú
eW÷
¶)6-r¼°CSÆjÊÈ
išd ûDЇA½ÎœIqbJ#xÌ꺃6kàê#ª¢A„Sh°ëž&ʌt(QÊ%ìÌp%m‡&]ÙcaSl=XíòÀ¯èáüP1»MhŸ9£Mà¬ÌV®dDAí×aV×B™[݈fJÃ­P|8¯Ö„AÛV^…ó¹f
ÌH ín÷ÞÜ-Æé”á€d>ÒzÏû¨nœ”ÇŠ¹ €Ø©ð‘>äbµ·–&ûÜÎâ¤2»Æv¹÷ÞÄKyϼ¤óöD:²¤œœ,AGm¯ÕnzÈÇiÛÙã¼.uχYC¾6ìOMf“å3o¶rÅÜ$¨Ã5…µûœÂNH…T[XF64ÌT,ќ¬üËM0ëE)`#ý5¤XYƒ`øפ;º®%ã1ñUÙÙ¥m;ûš•R>QD¢àØDìcp¿UÐ’ ®&LEÐ/p¦­m¦Üâœ%]ùöÊàì8fi„³r«S4Ïd7yÈ`ÞJân•²åߊIùR¥Æÿ3Uô~7+ö€×¸#¯mq¨BiDý¾€ÆÁԈ¸‹…i*¸L6ÿ9ÔÿmÎY&­áÀ§öiˆ…ýHE‚=(K&úN!VÏö.K’e„LD•Ä•©{D 긪÷vEꦚdeÀàNƟûžeÐ(ÔMN9ߜRì½6þéÎÇ&3(åÖaÓÐäö/D¬ØUíz³>þúˇK¢¨Ö`¦ Ñ©Dlœ“ìU)’jÉÛZ
%özYžˆý¾­éôǙ§ûA˜=y¸)䉴¢03ÿü®ff0•¿KqêGՋ$ý§®x¾Á¤×vú©å3®NÕnöê`ο¡N]óù,àêV K¢a5SS¡’Òæ™I»å·1½$5“;³¾é3é{×`RÐÆaíᨑپ”_†êàMœ7pðe¸áƒÔ&3°žÆ`–KÒк…¹»òê¶FÆÀY«ôŽö°qµò°Š”o?ÖÿÿÿPK!J؊’»word/webSettings.xmlŒÎÁjÃ0Æñ{aït_õ0JHR(£/ÐõGi±d$mÞöô5l—ÝzŸøñï_im>Q42
ð²m¡A
<’äÈe‘°ƒS“[Ðñ¿YÛ°ñrÆÈ,s¡ŽÇóïELÕRƒºØ¶7″­Ã֒ní0õ†ýVä¥xÓyÙmU’±Æ§†€v8r½è³óX]^u×´òò¸àӂŸv¼ª«³šóçìîÇýÁîÀì=þK¬Š)Ïk~ô“ø À~ývíÿÿPK!+ý¾çx`word/numbering.xmlì]Ý®›F¾¯Ôw8BêeŽù]ÀŠaRª4ªÚSõc|ŒÊØιÍËäúXy…,&Ƭ±Yûœn’½‰ã…Y˜ñÌî·ßÎÎyýöcÝmƒ,Ód”H÷¢p$~º“ljð׃ûÊîòÂK^”&ÁDx
rá훟z½’›xdpãô‘äã-^Åz] \¦Yìð5{Å^öÏfýÊOãµW„ó0
‹§‘,ŠH¨»I’Â&KÆu¯âÐÏÒþ[¬#”˜h†$S±ªw€PȊ½¸„å ܸiœo¢((š‚Í¥/ŸþmÚõ÷½DÁ²¾}ý{Vj&¥šeóDÐåêMV^òXE¤‚IJ‹Ñnߜa™ÌM“”1/÷Ãp”üùÏSð²ÝxeÝZ
a/‚¥–©;«zNA÷ò
-!}µ„¨Š¦(ŠJÕA±SƼt½eÒ¡v‘‘Î0vºÉ »ûì¬sÔêçá¨i5ÌjrÇjÚí­öåÓç¡v“5J‡úܯœ`˜l|ªÝ6Ì@؉ª«Ý
;ÚM݊”àY¥s¬ÛEœÚñ”N1aè)û¡CÑq áñè¨õúˆÃñuèPlDœŠ:»µ£[­Ý6,â`í§4¦”NS)‡òÛEœÞ1
‡$ʱú(¶jpÔz}ÄÁÊàȡ؈8dPáí袉8€P@ö,®ÅÈ©…kuQCÇó:-®5§&BŽ.7è~¨®Õ%Óv§×Øç¸öÒÕǵåÚ«g¹Äq-¬aÉ+IŽkñ’slã¸öLÄq{2â8®¥‰8Žk;7×Ê#xˆk%ÛÕ5cf‡ki†Ô™cõâZɞY²ibΘóµ¬ðµjV¬²GìâZDg·ëײímvq­Ag Û±GlâZ`ÕèsÄ={Ä,®Õe:»Ý:âØŵ”Cù픎UK9V¿PÄUn÷´kƋ¾–r¿>ââZ¥ƒkۚ!ת3hùZÝD¶¥Ù¨×ʒUÇR«wถK¹yõB1Ï.®¥ÜÛº>æ¿K¹‰u»Y–MËó =”ó‡ç!L„ÞT;ž‡PîWry]Ä};ySòµŠc:º:½’¯U™S©îå0«´J‰j­EnEJ‘îÇókÉ1/©”ðãGǵe–䏂keƒ2ò»Çµˆí•$³|­ÂÈJ’Y¾È>ªÄíÛE›|­¦SŽÕ/4Ç1Ëת”CøõsÜ@¾Vë𵪤Šh¦ª×å! p­aôŸS#;ªbs¾–ç×^|ڎóµÜ#Î×^xR“óµ4Ù~ÌâZ~nŒóµåQ÷Ág£9_û½óµ¨‹k
J”˜uf,m‚éʶm¨ýy–;“-@ÑâÚEà‡±W_
ø° Â/Ò}“òpaA„²Â Sȝƒû»ñ:ÀU$ðÓÃÖwXcôœïé”CÌêäðsëQº²÷AQYc„–qäÁÆ9Çڂj„
Ì)M¯Qé4ö²F
I£,|.€!ªPù¡ìT©¶ªÈ*u³U]J•zÝW%éÓ»ÉxŽþ$«ÓAvÏçtÚ`• “{C’¬Rv=›Ó!’FýN§sŠ9]—|§ÓIúô:v†$ÿBÒîùœÎ®ÒR‡Q{6§3Iõ;:¦ÕN8¨6䌹ÞÁ
šc[²áÔ³M5¥ƒeàÎïµÄp­¢Xuîà„>ÊK«ˆ±bø¤Ql¿-AzIœˆFÓêݒÞc#Š)=b˜ò#ŠU…%Oè†Q¬ª$yB̬@Q¬šk÷bøÿŀ7ÿÿÿPK!ÕþN`þ’word/fontTable.xmlԔM›0†ï•úï]ŒC>µdµM7ÇÚ­zvÀKØF’lþ}L6»WZ¤¶RƒøÈ;fޙۻ’UGGaA‘䆒HèÜRï3òãqûiA”p¼6Zdä$€Ü­?~¸mW¥Ñ”¼_ÃÊf¤r®YÅ1ä•PnL#4ÆJcwø×îcS–2_L~PB»˜Q:‹­¨¹ÃgC% C¶ö=ÙZc‹Æš`±ªöù—š¬‡ê¢v¥¹Âª¿ŸÔÎÔ½Þpm@$:ò:#tŠ[Bîs:Ãó”ÎIÜ%È+nA¸ç…ÌË%W²>Uk×>ÐH—WgýÈ­ä»ZøÈ=°£øÀáG¼’ ô×
»Z3y­ä}žÅ‹»PÁօ°>/d$õø¬ø¼6à‹sZIIXþ]Ioƒ­cv×J¥À†-@²ìP>{O¼6Lá›2‰Ê°.”n^ì½p‡À?%‚};)4®éñ¼: °W6(Òb·Bc8Æåe´>ê7­všg?EÀ$Ù*?
¯„‰$]jë’6Ö.DÏK5ͦZ—·á°m«9’e©—‚ËÆv¨pÉ®½!ÜÕô¶øÙɐlË¡£: 3û;þ™º¶æÄ7øKcŒ£­O”mæHÊ?…{WÚÛ䞿’^‚

No Comments

Leave a Reply